Wie ben ik ?

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Tim Rodermans
Tim Rodermans

Naast graffiti’s op kinderkamers verzorg ik ook graffiti logo’s voor bedrijven en verschillende afbeeldingen voor zowel particulieren als bedrijven. 90% van al mijn werk bestaat uit werken met spuitbus maar schilderen met kwast vind ik ook erg leuk om te doen.

Het schilderen op doek doe ik regelmatig en ik heb meedere exposities gehad. Momenteel hangen er veel doeken in verschillende strandtenten bijvoorbeeld bij Ozlines in Wijk aan Zee. Ik  heb verschillende grotere schilder opdrachten bij  bedrijven uitgevoerd. Als u kijkt onder “Muurschilderingen” ziet u bv een verzorgingstehuis waar ik de gangen en het restaurant van muur schilderingen heb voorzien.

Ik heb inmiddels jarenlang ervaring en ben van alle markten thuis. Graffiti en graffiti muurschilderingen, met verf en kwast tot elk gewenst ontwerp met spuitbus.

Ik werk netjes en zorg altijd dat er nergens een verfspat zit waar hij niet hoort. Hoge kwaliteit en ik kom elke afspraak na !

Wilt u meer info of heeft u opmerkingen mail mij ! info@surfin4art.nl

Enjoy !

Tim